به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، حسین فرهنگ گفت: در راستای ارتقای توان عملیاتی ایستگاه پمپاژ نگاز و بهبود روند بهره‌برداری، عملیات اورهال و تعمیر یک دستگاه پمپ عمودی ۳۷ کیلووات این ایستگاه در کارگاه تخصصی تعمیرات پمپ شرکت کارون بزرگ انجام شد.

وی افزود: این فرآیند با نظارت کارشناسان معاونت شبکه‌های آبیاری و زهکشی سازمان آب و برق خوزستان، توسط کارکنان واحدهای برق و مکانیک شرکت کارون بزرگ صورت پذیرفت.

فرهنگ عنوان کرد: با اجرای این عملیات و نصب و راه‌اندازی به‌ موقع پمپ­ عمودی مذکور، ظرفیت پمپاژ ایستگاه نگاز افزایش یافته و زمینه تأمین مطمئن و پایدار آب اراضی تحت پوشش این ایستگاه فراهم گردیده است.

گفتنی است ایستگاه پمپاژ نگاز با برخورداری از هفت دستگاه الکتروپمپ و ظرفیت مجموع ۴.۹ مترمکعب بر ثانیه، وظیفه تأمین آب بیش از دو هزار هکتار از اراضی کشاورزی منطقه دیمچه را بر عهده دارد.