به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان؛ سید داریوش صالحی گفت: در این جلسه که به منظور بررسی عملکرد یک ساله شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه شهید عباسپور تشکیل شد رامین امامی مدیرعامل شرکت ضمن اعلام خبر کسب رتبه برتر در کنترل فرکانس شبکه سراسری نیروگاه ها در سال ۱۴۰۵ توسط نیروگاه شهید عباسپور، گزارشی درخصوص عملکرد واحدهای مختلف، صورت های مالی سال ۱۴۰۴ مسائل مهم فنی و نیروگاه شرکت به مجمع ارائه داد.
صالحی افزود: مجمع عمومی سالیانه شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه شهید عباسپور با حضور سهامداران شرکت شامل شرکت مدیریت منابع آب ایران، شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه دز، شرکت صنایع برق آب (صبا) و اعضای هیئت مدیره شرکت و همچنین مدیریت بازرسی حسابرسی و مجامع سازمان آب و برق خوزستان تشکیل، سپس صورتهای مالی سال ۱۴۰۴ و گزارش عملکرد شرکت مورد بررسی قرار گرفت.
در پایان این مجمع رئیس مجمع عمومی منابع آب ایران با اشاره به نتایج حسابرسی و گزارش های ارائه شده، عملکرد سد و نیروگاه شهید عباسپور در سال ۱۴۰۴ را بسیار خوب توصیف کرد و صورتهای مالی و گزارشهای ارائه شده مربوطه را به تصویب رساند.