سرپرست امور مشترکین شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان از آغاز عقد قرارداد تامین آب زمینهای کشاورزی تحت پوشش خبر داد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، " عبدالحمید بهره بر " گفت: برای رفاه حال کشاورزان نیمی از مبلغ آب بهای زراعی در هنگام عقد قرارداد و مابقی آن پس از برداشت محصول از مشترکان دریافت می شود.
وی عمده محصولات کاشته شده در فصل زمستان را گندم، محصولات گلخانه ای، پیاز، سیب زمینی، کاهو و سبزیجات برگی عنوان کرد و افزود: از ۶۱ هزار و ۹۰۰ هکتار قرارداد تامین آب زمستان سال گذشته ۵۹ هزار هکتار به شبکه آبیاری دز و مابقی به شبکه کرخه شمالی اختصاص داشت.
سرپرست امور مشترکین شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان، از رونق کشت مهم چغندرقند در منطقه خبر داد و گفت: ویژگی های این محصول اجازه می دهد که در تناوبهای مختلف کشت جایگزین شود و از طرفی آب کمتری را هم مصرف می کند.
به گفته وی تاکنون، قرارداد تامین آب بیش از ۷۰۰ هکتار محصول چغندرقند بسته شده است که با توجه به روزهای اولیه فصل جدید زراعی انتظار می رود سطح زیرکشت آن نسبت به سال گذشته فزونی یابد.
شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان، مدیریت شبکه آبیاری دز، لور و شبکه های آبیاری حوزه کرخه شمالی(اوان و دوسالق) را بر عهده داشته و بیش از 18 هزار مشترک دارد.