معاون بهره برداری شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان نسبت به عواقب تلخ شنا در کانال های آبیاری هشدار داد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، " ناصر بهمنش فر " افزود: برخی افراد تصور می کنند کانال آبیاری می تواند به عنوان یک استخر مورد استفاده تفریحی قرار گیرد، اما از این نکته مهم غافلند که نوع طراحی کانال ها با شکل استخرهای عمومی کاملا متفاوت است.
وی تاکید کرد: شیب بدنه کانال ها خروج شناگران را با مشکل مواجه کرده و خطر غرق شدن را افزایش می دهد و از طرفی به دلیل سرعت زیاد آب در برخی از کانال ها و وجود رسوبات بستر کانال در صورت بروز مشکل برای شناگر، امکان خروج از کانال به راحتی میسر نبوده و نجات فرد غریق نیز به سختی صورت می گیرد.
" بهمنش فر " همچنین با اظهار تاسف از غرق شدن افراد بویژه مسافران در رودخانه دز، خواستار همکاری همه نهادهای مرتبط جهت کاهش حوادثغرق شدگی شد و افزود: به دلیل عمق زیاد آب و مسافت طولانی ساحل رودخانه دز، اجساد قربانیان به آسانی کشف نمی شود و خانواده های آنها به منظور کشف جسد، تقاضای کاهش جریان خروجی سد تنظیمی دز را می نمایند که در اینگونه موارد تا پیدا شدن پیکر فرد غرق شده چندین بار آب خروجی از سد کاهش داده می شود.
به گفته وی کاهش جریان خروجی سد تنظیمی و قطع آب کانال ها بویژه در تابستان به مزارع کشاورزی آسیب می رساند.
این مقام مسئول از همه خانواده ها و مسافران خواست در نقاط عمیق و خطرناک رودخانه شنا نکنند و بویژه برای شنا کردن به هیچ وجه از محدوده تأسیسات سد تنظیمی دز و کانال های آبیاری استفاده نکنند.
آخرین اخبار
- اتصال طرح توسعه ایستگاه پمپاژ ام الدبس به خطوط موجود در حال بهره برداری تامین و انتقال طرح آبرسانی غدیر
- نماینده ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در صنعت آب و برق خوزستان منصوب شد
- اجرای عملیات ساخت و نصب دریچه های کشویی شبکه آبیاری شمالشرق اهواز
- اورهال شبکه برق و آچارکشی خطوط ورودی تاسیسات برق مسجدسلیمان شرکت آب جنوب شرق
- ارتقا زیرساختهای برق ستاد مرکزی شرکت بهرهبرداری از شبکههای آبیاری و زهکشی کارون بزرگ
- عملیات دمونتاژ شفت ژنراتور ولاوربراکت واحد شماره ۲ نیروگاه مارون بهبهان با موفقیت انجام شد
- بازسازی و ساماندهی سردهانه شبکه آبیاری شهید رجایی امیدیه
- رفع نشتی روغن از سروموتورهای شیر پروانهای سد و نیروگاه دز
- انجام عملیات بازسازی و بهسازی کانال G4 در شبکه آبیاری گتوند
- آغاز تعمیرات سالیانه همزمان واحد های هفت و هشت نیروگاه دوم سد شهید عباسپور
- عملیات شستشوی سیم پیچ ژنراتور واحد شماره 4 نیروگاه سد دز
- بهسازی پل ها و جاده های دسترسی سد مخزنی جره
پربازدیدترین
- مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان برگزار شد
- 2 انتصاب در سازمان آب و برق خوزستان
- نشست مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با معاونان، مشاوران، مدیریت های مستقل و مدیران عامل شرکت های طرف قرارداد با سازمان
- پلاژهای مارون با تمام ظرفیت در خدمت گردشگران قرار گرفت
- دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد صنعت آب و برق خوزستان دانشجو می پذیرد
- برگزاری آیین تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان به روایت تصویر
- بازدید مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان از پروژه های آبادان و خرمشهر به روایت تصویر
- توضیحی در مورد خبر حکم انفصال از خدمت مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان