در راستای اجرای اصل 44 و تقویت مشارکت های مردمی، بهره برداری از شبکه آبیاری کرخه شمالی به بخش خصوصی (تعاونی های آب بران) واگذار شد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مدیر عامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان با اعلام این خبر افزود: شبکه آبیاری کرخه شمالی شامل شبکه های دشت اوان، دوسالق، ارایض و باغه در مجموع ۶۵ هزار هکتار از اراضی مناطق حوزه شمال رودخانه کرخه را در بر می گیرد.
مهندس «غلامرضا صفرنژادی» با اشاره به واگذاری مدیریت سد تنظیمی انحرافی کرخه درسال ۸۹ به شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان خاطرنشان کرد: یکی از اهداف ساخت این سد، انحراف آب به کانال پای پل به طول ۱۰۷ کیلومتر و آبیاری دشت های آن بوده که استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و بویژه تعاونی آب بران، علاوه بر کاهش هزینه های جاری مدیریت شبکه ها به بهبود اقتصاد منطقه بویژه در بخش کشاورزی کمک کرده است.
گفتنی است فرماندار شهرستان شوش دانیال و اعضای شوراهای اسلامی روستایی و شرکت های زراعی منطقه غرب کرخه با ارسال نامه های جداگانه از خدمات تامین آب مجموعه شبکه های کرخه شمالی و واگذاری بهره برداری از آنها به بخش خصوصی ابراز رضایت کردند.
شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان مدیریت شبکه آبیاری دز، لور و شبکه های آبیاری حوزه کرخه شمالی را بر عهده داشته و بیش از 18 هزار مشترک دارد.