ترمیم شکستگی دیواره کانال SC شبکه آبیاری کوثر با تلاش و همت پرسنل تعمیرات حوزه مرکزی، در یک عملیات فشرده شبانهروزی در کوتاهترین زمان ممکن انجام شد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مدیرعامل شرکت آبیاری کرخه و شاوور، از ترمیم شکستگی دیواره کانال SC شبکه آبیاری کوثر در مدت 36 ساعت خبر داد و گفت: پس از آگاهی از وقوع شکستگی در لاینینگ دیواره چپ کانال SC شبکه کوثر، سریعا از محل وقوع شکستگی بازدید و در همان ساعات اولیه هماهنگیهای لازم جهت تخلیه آب کانال صورت پذیرفت.
"شاهین کوهبزن" با اشاره به کمبود تجهیزات و ماشینآلات سنگین در حوزه مرکزی اظهار داشت: با توجه به اهمیت کانال SC در تغذیه شبکه کوثر و لزوم آبگیری اراضی تحت پوشش شبکه کوثر در کوتاه ترین زمان ممکن، ترمیم دیواره کانال در دستورکار قرار گرفت و رایزنی های لازم با پیمانکاران محلی برای تامین ماشین آلات پای کار و نیز اعزام ماشینآلات جهت تهیه مصالح رودخانهای انجام شد.
وی ادامه داد: با تخلیه آب موجود در کانال، طی عملیاتی 10 ساعته ضمن خارج نمودن پانلهای شکسته، نسبت به بهبود بافت خاک پشت پانلها و شفته ریزی دیواره کانال به حجم تقریبی 30 متر مکعب اقدام و محل شکستگی ترمیم و بازسازی شد.
مدیرعامل شرکت آبیاری کرخه و شاوور با اشاره به اینکه کانال SC به طول سه کیلومتر به عنوان کانال آبرسان، نقش حیاتی انتقال آب را از ایستگاه پمپاژ کوثر به شبکه مدرن کوثر داراست، خاطرنشان کرد: با توجه به لزوم آبیاری اراضی تحت پوشش، پس از گذشت 36 ساعت از عملیات، کانال SC مجدداً آبگیری شد.