مدیر دفتر پایداری سازه سد و نیروگاه مارون از طراحی و اجرای سیستم زمین (ارتینگ) و صاعقه گیر اتاق کنترل دستگاه مرکزی قرائت تجهیزات ابزاردقیق بدنه سد مارون خبر داد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان ، "شیروان شهرویی" گفت: بدلیل وجود دستگاه های بسیار حساس اندازه گیری نصب شده در بدنه و تاج سد مارون (سیستم قرائت کننده مرکزی و شتابنگارها ) و مشکلاتی که در سالهای گذشته به علت برخورد صاعقه و نبود سیستم ارتینگ و صاعقه گیر مناسب در محدوده تاج سد ماورن به وجود می آمد، باعث سوختن بردهای الکترونیکی دستگاه ژئواسکن می شد.
وی با اشاره به سیستم جدید قرائت کننده مرکزی ابزار دقیق که با هزینه زیاد جایگزین سیستم قدیمی شد تصریح کرد: بمنظور محافظت و جلوگیری از خسارت های احتمالی، پیشنهاد اجرای سیستم ارتینگ و صاعقه گیر بدنه سد مارون، با کارشناسان دفتر فنی نیروگاه مارون مطرح شد .
شهرویی خاطرنشان کرد: با پیگیری های صورت گرفته از شرکت های دارای صلاحیت ، کارشناسان شرکت پتروکانی نیکان برای بررسی وضعیت، از سد مخزنی مارون بازدید میدانی انجام داده و پس از بررسی های لازم اقدام به طراحی سیستم ذکرشده نمودند که این طرح جهت بررسی و تایید به دفتر فنی نیروگاه ارائه داده شد.
مدیر دفتر پایداری سازه سد و نیروگاه مارون تصریح کرد : پس از بررسی و تایید طرح پیشنهادی، توسط کارشناسان دفتر فنی نیروگاه مارون ، تجهیزات لازم خریداری و این پروژه توسط کارشناسان دفتر فنی و تعمیرات نیروگاه مارون در مدت 5 ماه به اتمام رسید.
شهرویی گفت : پس از اتمام و نصب تجهیزات سیستم ارتینگ و صاعقه گیر بدنه و تاج سد مارون، تست های نهایی با موفقیت انجام و مورد تایید کارشناسان شرکت پتروکانی نیکان قرارگرفته و به بهره برداری رسید.