به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، به مناسبت روز شعر و ادب فارسی و با توجه به ارج نهادن به سرمایه های مادی و معنوی سازمان، ابوذر پاکروان، شاعر جوان خوزستانی و دانش آموخته مدیریت فرهنگی در مقطع کارشناسی و جامعه شناسی در مقطع ارشد در گفتگو با این شبکه خبری می گوید: فعالیت هنری خود را از اواخر دهه ۷۰ آغاز کردم و از دهه ۸۰ به صورت جدی و حرفه ای پا به این عرصه گذاشتم و از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۹۰ در سمت مسئول انجمن شعر شهرستان اندیمشک فعالیت کردم.

وی در خصوص فضای اشعار خود که در دو قالب کلاسیک و سپید سروده شده، می گوید: فضای شعر من تلفیقی از فرهنگ و جامعه و ارائه مفاهیم به شکل تازه تری از ادبیات فارسی است، که متاثر از آموختن دانش در این دو رشته است.

پاکروان اولین کتاب خود را با "نام ابراهیم بابا دارد" حاصل سیر شاعر از تجرییات ابتدایی از یک زندگی عادی به فضای ادبی می داند و در مورد کتاب دوم خود با نام "حوری که بچه هایش را در جهنم بزرگ‌ کرد" می گوید: این کتاب در اوایل دهه ۹۰ چاپ شد و از سال ۹۳ تا ۹۵ به عنوان بهترین کتاب سال خوزستان معرفی شد؛ این کتاب درباره فضای اجتماعی در زمان جنگ تحمیلی و همزاد پنداری در مورد تاثیر اتفاقات پیرامون و پس از جنگ در زندگی مردم است.

وی که در سال ۹۶ با کتاب "دومینو" رتبه نخست جشنواره شعر خوزستان و پس از آن در جشنواره فجر که بزرگترین رویداد ادبی کشور است، را کسب می کند، ادامه می دهد: این کتاب مجموعه ای از ۲۵ شعر است، بیانگر تنهایی انسان مدرن در مواجهه با ساختارهایی است که با آنها دست و پنجه نرم می کند.

وی شعر را نوعی همزاد پنداری با محیط پیرامون خود می داند که می تواند تلفیقی از سنت و مدرنیته باشد؛ اما به دلیل گسترش فضای مجازی اشعار خوب مطالعه و بررسی نمی شوند.

ابوذر پاک روان یکی از سرمایه های ادبی سازمان آب و برق خوزستان است که در عمر هنری خود موفق به کسب بیش از ۳۵ جایزه در جشنواره های کشوری و بین المللی در بخش شعر شده است.

 

منبع: روابط عمومی سازمان آب و برق خوزستان