به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، "حسین فرهنگ" ضمن اعلام این خبر افزود: با هدف حفظ توان ایستگاه پمپاژ نگاز و تسهیل در امر بهره برداری، نسبت به اورهال و تعمیر دو دستگاه پمپ عمودی 55 و 132 کیلووات ایستگاه پمپاژ نگاز در کارگاه تعمیرات پمپ شرکت با نظارت کارشناسان معاونت شبکه های آبیاری و زهکشی سازمان آب و برق خوزستان، توسط کارکنان ادارات برق و مکانیک شرکت کارون بزرگ اقدام گردید.
مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکههای آبیاری کارون بزرگ تصریح کرد: به منظور تأمین آب مطمئن و پایدار اراضی تحت پوشش ایستگاه پمپاژ نگاز با عملیات تعمیر، نصب و راه اندازی به موقع دو دستگاه پمپ عمودی مذکور، یک هزار و 500 لیتر بر ثانیه ، بر ظرفیت این ایستگاه پمپاژ اضافه گردید.
ایستگاه پمپاژ نگاز، با هفت دستگاه الکتروپمپ و ظرفیت مجموع 4.9 مترمکعب بر ثانیه، دو هزار هکتار از اراضی منطقه دیمچه را تأمین آب می نماید.


