به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، ابراهیم شجاعی در این خصوص اظهار داشت: با توجه به خرابی‌های ایجادشده در استراکچر اصلی هواساز و رادیاتورهای موجود بر اثر سال‌ها بهره‌برداری و اعمال تنش‌های مکانیکی، کیفیت هوای نیروگاه کاهش یافته بود که پس از بازدیدهای تخصصی و با هدف حفظ شرایط بهینه تهویه، تصمیم به احیاء کامل این تجهیز مهم گرفته شد.

شجاعی افزود: در این راستا جلسات فنی جهت اصلاح استراکچر، تعویض رادیاتورهای فرسوده، بازطراحی مسیر پایپینگ و ارتقاء سامانه دمپرها برگزار و نهایتا عملیات اجرایی این پروژه شامل دمونتاژ کامل قطعات، سرویس و شستشوی اجزا، نصب رادیاتورهای طرح جدید، تقویت و تراز کردن فن‌ها و الکتروموتورها، نصب موتورایزهای نوین الکترو‌مکانیکی، تعویض برزنت‌ها، رنگ‌آمیزی پایپینگ، تست نشت‌یابی و راه‌اندازی نهایی هواساز بود.

مدیر تعمیرات ناحیه مسجدسلیمان در پایان تصریح کرد: تمامی مراحل این پروژه توسط کارشناسان تعمیرات و با هماهنگی دستگاه نظارت شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه مسجدسلیمان انجام و پس از تأیید نهایی، هواساز اصلی شماره یک وارد مدار بهره‌برداری گردید.

نیروگاه برق‌آبی مسجدسلیمان به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مراکز تولید انرژی کشور با ظرفیت ۲۰۰۰ مگاوات، از چهار دستگاه هواساز با ظرفیت ۵۴ هزار CFM برای تهویه استفاده می‌کند.

 

منبع: روابط عمومی شرکت نصب، تعمیر و نگهداری نیروگاه‌های برق آبی خوزستان