از آغاز بازديدهاي نوروزي تا پايان روز 12 فروردين امسال 83 هزار نفر بازديد كننده از مجموعه سد و نيروگاه دز به عنوان قديمي ترين نيروگاه مدرن برق آبي كشور ديدن كردند.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، این بازدیدها نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش داشته است.
مهندس حسین صحرائی مدیرعامل سد و نیروگاه دز با اعلام این خبر افزود: هرساله شرکت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه دز به لحاظ قرار داشتن در موقعیت ممتاز کوهستان ها و دریاچه زیبای دز نسبت به برنامه ریزی وسیع جهت جذب میهمانان نوروزی اقدام می نماید که در همین راستا در نوروز ۱۳۹۱ با تشکیل ستاد نوروزی مشتمل بر حضور ۱۰۰ نفر از همکاران، توانست گوشه ای از تفرج و گردش هموطنان عزیز را که به جنوب کشور مسافرت نمودند تأمین کند.
یاد و خاطره تونل های دسترسی به سد دز و کوههای سر به فلک کشیده و دریاچه آرام و زیبا با میهمان پذیری و گشاده رویی همکاران مجموعه سد و نیروگاه دز باعثگردیده است تا برخی از بازدیدکنندگان برای بار دوم یا بیشتر به این مکان مسافرت نمایند.
سد و نیروگاه دز با ظرفیت تولید ۵۲۰ مگاوات ساعت انرژی، نخستین نیروگاه برق‌آبی کشور است که در ۲۳ کیلومتری شمال شرقی شهرستان اندیمشک واقع شده و یکی از مهمترین جاذبه های دیدنی دروازه ورودی خوزستان محسوب می گردد.