همزمان با اجرای برنامه توزیع آب و آبیاری اراضی کشاورزی، گروه گشت و بازرسی شبانه شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری مارون، فعالیت خود را آغاز کرد.

به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون با اعلام این خبر گفت: به دلیل مدیریت هرچه بهتر مصرف آب کشاورزی و همچنین جلوگیری از برداشت های غیرمجاز، گشت های شبانه در شبکه های آبیاری مارون آغاز به کار کرد.

"رحمان خندانی" با بیان اینکه برنامه آبیاری اراضی زیر پوشش با دقت هر چه بیشتر در حال اجراست، اضافه کرد: گروه گشت و بازرسی در راستای نظارت بر نحوه توزیع آب تحویلی و جلوگیری از اتلاف آب و نظارت بر انجام آبیاری شبانه از ابتدای نوبت بندی آب، فعالیت خود را در سطح شبکه آبیاری بهبهان آغاز کرده است.

وی، همکاری و مشارکت کشاورزان را در فراهم نمودن زمینه آبیاری هر چه بهتر مزارع ضروری برشمرد و تصریح کرد: در صورت تفاهم و همکاری کشاورزان با یکدیگر، جریان توزیع آب عادلانه تر خواهد بود و در اجرای برنامه زمانبندی آبیاری و توزیع ساعتی آب منظم تر عمل کرده، تنش اجتماعی و چالش منطقه ای در زمینه توزیع آب را در هیچ شبکه ای شاهد نخواهیم بود.

مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون، مشارکت بیشتر کشاورزان در امر حفاظت و نگهداری کانال ها را خواستار شد و از آنان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف درخصوص برداشت های غیرمجاز از منابع آب و نیز کشت های خارج از محدوده شبکه، مسئولان امر را مطلع کنند.

منبع: روابط عمومی شرکت بهره‌برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون
خبرنگار: نیکزاد