به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، در این نشست، محسن سعادتفر، ضمن معرفی ظرفیت ها، مأموریت ها و فعالیت های شرکت، گزارشی از اقدامات انجامشده در حوزه های مختلف، به ویژه برنامه ها و فعالیتهای فرهنگی ارائه داد.
وی هدف از برگزاری نشست فوق را همافزایی، تبادل دیدگاه ها و تقویت هماهنگی میان شوراهای فرهنگی شرکت های صنعت آب و برق استان خوزستان عنوان کرد.
مسئول انسجام بخشی امور فرهنگی و دینی صنعت آب و برق خوزستان، با اشاره به شرایط روز جامعه و تحولات جاری کشور، بر ضرورت توجه جدی به مسائل فرهنگی، تبیین صحیح واقعیت ها (جهاد تبیین) و تقویت انسجام و همبستگی اجتماعی تأکید کرد.
حجتالاسلام والمسلمین وحید نرادی، با اشاره به اهمیت جهاد فرهنگی و تبیین در شرایط جنگی کشور، نقش مجموعه های فرهنگی و مسئولان این حوزه را در روشنگری، آگاهیبخشی و تقویت اتحاد مقدس مهم دانست و بر لزوم برنامهریزی هدفمند، هوشمند و حضور فعال در عرصه فرهنگی تأکید کرد.
نشست شورای فرهنگی صنعت آب و برق خوزستان با حضور مسئولان فرهنگی و دینی شرکت های صنعت آب و برق استان، به میزبانی شرکت بهرهبرداری از شبکه های آبیاری ناحیه شمال خوزستان، در سالن جلسات آن شرکت در دزفول برگزار شد.