به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، عباس صدریان‌فر، در حاشیه بازدید از عملیات اصلاح و جابجایی خط انتقال آب شرب شهرستان ایذه در محدوده پل هلایجان ایذه با اشاره به پیش‌بینی‌های هواشناسی درباره بارش‌های پاییزی و احتمال تأثیر پدیده ال‌نینو بر شرایط جوی استان اظهار کرد: به منظور شناسایی و اصلاح نقاط پرخطر و آسیب‌پذیر تأسیسات آبرسانی، اقدامات پیشگیرانه برای کاهش احتمال اختلال در تأمین آب شرب در دستور کار سازمان قرار گرفته است.

وی افزود: خط انتقال اصلی آب شرب ایذه در محدوده پل هلایجان، به دلیل عبور از بستر رودخانه و مسیر سیلاب و همچنین فرسایش بستر در سال‌های گذشته، در معرض آسیب قرار داشت. از این رو، پس از سفر استاندار خوزستان به شهرستان ایذه و با توجه به دغدغه مسئولان محلی و مصوبه شورای تأمین، اصلاح و ایمن‌سازی این خط برای جلوگیری از بروز اختلال در تأمین آب شرب شهر در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان ادامه داد: پس از بازدید میدانی عملیات اجرایی این طرح ضربتی از ۲۴ مهر با حضور مشاور و پیمانکار، انتقال ماشین‌آلات سنگین و تأمین لوله فولادی آغاز شد و با تلاش شبانه‌روزی عوامل اجرایی، در کمتر از دو هفته به پیشرفت ۹۵ درصدی رسید.

صدریان‌فر با اشاره به تغییر مسیر عبور خط لوله گفت: در این پروژه، مسیر عبور خط انتقال به‌گونه‌ای اصلاح شده است که لوله از زیر بستر رودخانه عبور کند. همچنین با اجرای پوشش بتنی حفاظتی، ایمنی خط در برابر جریان‌های احتمالی سیلاب افزایش می‌یابد.

وی افزود: با هماهنگی شرکت آب و فاضلاب و پس از قطع جریان آب برای اجرای اتصالات خط جدید، پیش‌بینی می‌شود این عملیات طی دو روز آینده تکمیل و خط انتقال جدید وارد مدار بهره‌برداری شود.

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان در بازدید ششم آبان‌ از روند اجرای پروژه در شهرستان ایذه، ضمن دیدار با عوامل اجرایی، از سرعت عمل و تلاش شبانه‌روزی آنان در پیشبرد این طرح قدردانی کرد.

اجرای این پروژه، با هدف حفاظت از خط انتقال اصلی آب شرب و کاهش آسیب‌پذیری تأسیسات آبرسانی منطقه هلایجان در برابر سیلاب‌های احتمالی، گامی در جهت افزایش پایداری تأمین آب شرب شهرستان ایذه است.

 

منبع: روابط عمومی سازمان آب و برق خوزستان
خبرنگار: مریم گل گل جم