تعمیر و بهینه سازی اویل کولر آپر ژنراتور نیروگاه کارون3 انجام شد
/
تعمیر و بهینه سازی اویل کولر آپر ژنراتور نیروگاه کارون3 انجام شد

مدیرعامل شرکت مدیریت تولید و بهره برداری سد و نیروگاه کارون 3 سازمان آب و برق خوزستان از تعمیر و بهینه‌سازی اویل…

امام جمعه دزفول ضمن تجليل از خدمات ارزنده پيشكسوتان شبکه های آبیاری شمال خوزستان گفت: تجليل از پيشكسوتان و بازنشستگان نشانه اخلاق مداري مديران و وظيفه اي همگاني است.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، حجت الاسلام سیدمحمدعلی قاضی دزفولی در همایش تجلیل از پیشکسوتان و بازنشستگان شبکه های آبیاری شمال خوزستان در سالن شیخ انصاری دانشگاه آزاد اسلامی دزفول افزود: پیامبر اکرم(ص) قرآن و اهل بیت را برای ما به ارمغان گذاشت تا راهنمای ما باشند.
وی گفت: تجلیل از پیشکسوتان نشانه اخلاق پیامبر گونه ای است که باید مورد توجه قرار گیرد.
مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان نیز در این همایش ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی گفت: این همایش حرکتی در راستای تجلیل از افرادی است که بیش از ۳۰ سال عمر خود را صرف خدمت صادقانه، دلسوزانه و مسئولانه به مردم کرده اند.
محمد اسلامی پیشکسوتان را گنجینه پرباری دانست که باید از ظرفیت و قابلیت های آنها در جهت ارتقای شبکه های آبیاری استفاده کرد.
در این همایش از پیشکسوت شبکه های آبیاری " احمد آل یاسین " مدیر اجرایی شبکه آبیاری دز در سال های ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۳ تجلیل شد.
وی در سخنانی خدمات انجام شده در شبکه آبیاری دز را ستود و گفت: این شبکه یکی از موفق ترین شبکه های آبیاری کشور است.
" آل یاسین " افزود: ساخت شبکه آبیاری دز در دو مرحله انجام گرفت که قرار بود هر دو مرحله آن با استفاده از وام بانک جهانی ساخته شود اما این بانک به پیمانکاران ایرانی اعتماد نداشت.
وی به پیگیری فراوان خود برای جلب موافقت مسئولان وقت جهت استفاده از پیمانکاران ایرانی اشاره کرد و گفت: در نهایت استفاده از منابع مالی داخلی تصویب شد و تقریباً کل مرحله دوم ساخت شبکه آبیاری دز با استفاده از پیمانکاران ایرانی انجام شد.
آل یاسین تاکید کرد: در ابتدای ساخت شبکه همه کارشناسان، آمریکایی بودند اما با آغاز مسئولیت من طی یک آزمون علمی ۱۲ مهندس ایرانی را استخدام کردم و به تدریج کار را به کارشناسان ایرانی سپردم.
وی که سابقه انتشار ۱۷ جلد کتاب و ۵۰ مقاله را دارد افزود: ۵۰ سال از فعالیت شبکه دز می گذرد ولی هنوز هم مانند یک شبکه تازه و نوپا در حال فعالیت است.
در این همایش ضمن تجلیل از مدیران عامل سابق شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان " عبدالرضا حسینی فر، مصطفی شبه، فتح اله دهکردی و غلامرضا صفرنژادی " از " محمود وائلی زاده " پیشکسوت و محقق پروژه " عمران شبکه آبیاری سنتی دز و تاثیر آن در توسعه کشاورزی و اقتصاد خوزستان " نیز قدردانی شد.
همچنین از فیلم مستند معرفی شبکه های آبیاری شمال خوزستان با عنوان " شریان حیات " رونمایی شد.
عملیات ساختمانی شبکه آبیاری دز از سال ۱۳۴۲ آغاز و تا سال ۱۳۵۶ ادامه داشت.
شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان مدیریت شبکه های آبیاری دز و کرخه شمالی را برعهده دارد.

کد خبر: 2363