به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، حسین فرهنگ گفت: عملیات جوشکاری و ترمیم خط لوله ۳۶ اینچ انتقال آب از ایستگاه پمپاژ چشمه‌تراز لالی به ایستگاه پمپاژ جهاد کشاورزی شهرستان لالی با موفقیت به پایان رسید.

وی افزود: عملیات مذکور طی سه شبانه‌روز و با نظارت کارشناسان معاونت شبکه‌های آبیاری و زهکشی سازمان آب و برق خوزستان اجرا شد.

فرهنگ عنوان کرد: ایستگاه پمپاژ چشمه تراز لالی دارای پنج دستگاه پمپ کفکش ۹۰ کیلووات با ظرفیت مجموع ۶۰۰ لیتر بر ثانیه در حوضچه مکش اولیه است که وظیفه پر کردن دو مخزن ذخیره آب یک‌هزار مترمکعبی را بر عهده دارد.

وی در پایان گفت: آب ذخیره‌شده پس از آن توسط الکتروپمپ‌های سانتریفیوژ چندطبقه‌ای (فشار قوی) به خط لوله ۳۶ اینچ منتقل و در نهایت تا ایستگاه پمپاژ جهاد کشاورزی شهرستان لالی تأمین و انتقال داده می‌شود.

منبع: روابط عمومی شرکت بهره‌برداری از شبکه‌های آبیاری کارون بزرگ