مدیرعامل سد و نیروگاه شهید عباسپور از اصلاح ساختار سیستم تهویه نیروگاه دوم این سد خبر داد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، " سید حمید صالحی "، نصب تجهیزات جدید و ایجاد تغییرات اساسی در ساختار سیستم تهویه نیروگاه دوم سد شهید عباسپور را به منظور بهینه کردن این سیستم از جمله عوامل انجام این پروژه عنوان کرد و افزود: به منظور رفع ایراداتی که در سیستم تهویه نیروگاه دوم سد شهید عباسپور وجود داشت و این موضوع موجب بالارفتن سطح رطوبت و گرما در نقاط مختلف نیروگاه و نهایتاً ایجاد فرسایش در قطعات نیروگاهی می شد، ایجاد اصلاحات اساسی در سیستم تهویه هوای این نیروگاه مورد توجه قرار گرفت.
وی با اشاره به اینکه «کنترل رطوبت و گرما و حفاظت از قطعات نیروگاهی و نیروی کار حاضر در نیروگاه یکی از مهمترین وظایفی است که سیستم تهویه هوا برعهده دارد»، اضافه کرد: در صورت عدم عملکرد صحیح این سیستم فرسایش قطعات از جمله مشکلاتی است که نیروگاه را دچار آن می کند.
مدیرعامل سد و نیروگاه شهید عباسپور تصریح کرد: بر همین اساس با انجام بررسی های کارشناسانه جلساتی برگزار و طی این نشست ها تصمیم به ایجاد تغییرات اساسی در ساختار اصلی این سیستم گرفته شد.
صالحی افزود: در ادامه پروژه اصلاح کلی سیستم تهویه نیروگاه دوم، نصب تجهیزات جدید با استفاده از منابع موجود در شرکت، ایجاد تغییرات در طراحی سیستم به منظور بهینه کردن و بهبود وضعیت کارکرد تجهیزات سیستم تهویه و نصب رادیاتورهای ساخت داخل و جایگزین کردن با رادیاتورهای معیوب در دستور کار متخصصان شرکت قرار گرفت.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای این عملیات علاوه بر صرفه جویی در منابع مالی شرکت به میزان دو میلیارد و 400 میلیون ريال، ضریب اطمینان پایداری نیروگاه و سطح قابلیت اطمینان تجهیزات به میزان قابل توجهی افزایش یافت.