"رحمن جنت مکان" به عنوان معاون جدید مالی و پشتیبانی شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان معرفی شد.
به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، مدیرعامل این شرکت در آیین معارفه معاون جدید مالی و پشتیبانی گفت: موضوعات قابل بهبود در شرکت با پیشنهاد مدیران شناسائی و دسته بندی شده است و انتظار می رود با تغییرات جدید مدیریتی و استقرار نمودار جدید سازمانی شرکت اهداف کلان ترسیم شده محقق گردد.
" محمد اسلامی " برخی جایگاه های سازمانی در نمودار قبلی را ناکارآمد توصیف کرد و افزود: نمودار سازمانی جدید با توجه به نیاز و براساس اثر بخشی و کارآمدی به تدریج اجرایی خواهد شد.
وی از اجرایی شدن نظام پیشنهادات در آینده نزدیک خبر داد و افزود: به دلیل وقوع خشکسالی در سالیان گذشته برخی عقب ماندگی ها در مدیریت شبکه های آبیاری باقی مانده است که انتظار می رود با استفاده از خرد جمعی و نظر کارشناسان شرکت در حرکت کیفی و کمی شرکت تحول قابل توجه رخ دهد.
اسلامی، امور رفاهی کارکنان را یکی از بخش های نیازمند بهبود در شرکت عنوان کرد و در این زمینه توجه بیشتر حوزه معاونت مالی و پشتیبانی شرکت را خواستار شد.
معاون مالی و پشتیبانی جدید شرکت بهره برداری شمال خوزستان سوابق مختلفی از جمله مدیر بودجه سازمان آب و برق خوزستان، معاون مالی و پشتیبانی مناطق 5 و 6 شرکت آبفا تهران، مدیر بودجه شرکت آبفا خوزستان و معاون مالی و پشتیبانی شرکت تولید و انتقال آب جنوب شرق را در کارنامه کاری خود دارد.
آخرین اخبار
- عملیات مهاربندی و پایدارسازی دیوار حفاظت ساحلی جناح چپ پروژه سد و قفل کشتیرانی مارد با موفقیت انجام شد
- تعمیر و بهینه سازی اویل کولر آپر ژنراتور نیروگاه کارون3 انجام شد
- اجرای سازه پاگرد ایمن برای تعمیرات دورهای جرثقیلهای سقفی ۳۲۰ تنی در نیروگاه مسجدسلیمان
- عملیات نصب هدکاور 21 تنی واحد شماره 5 نیروگاه سد دز انجام شد
- اخذ مجوز ۴۸ هزار میلیارد ریال اعتبار برای احداث آبگیر و تصفیه خانه طرح جامع آبرسانی دزفول
- نشست تخصصی 143 کافه دانش با موضوع سامانه «سدیران» مرجع اطلاعات سدهای کشور برگزار شد
- روند تأمین آب و برق در استان بدون وقفه ادامه دارد
- برگزاری محفل انس با قرآن در سازمان آب و برق خوزستان
- اجرای عملیات ترمیم و آب بندی دریچه سد شهدای رامشیر با هدف تأمین پایدار آب
- انتصاب رئیس شورای هماهنگی مدیران وزارت نیرو در خوزستان
- انجام عملیات جامع نگهداری و تعمیرات سد مخزنی بالارود
- لزوم برخورد قضایی با برداشت کنندگان غیرمجاز آب در شبکه های آبیاری مارون
پربازدیدترین
- مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان برگزار شد
- 2 انتصاب در سازمان آب و برق خوزستان
- نشست مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با معاونان، مشاوران، مدیریت های مستقل و مدیران عامل شرکت های طرف قرارداد با سازمان
- پلاژهای مارون با تمام ظرفیت در خدمت گردشگران قرار گرفت
- دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد صنعت آب و برق خوزستان دانشجو می پذیرد
- برگزاری آیین تکریم و معارفه مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان به روایت تصویر
- بازدید مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان از پروژه های آبادان و خرمشهر به روایت تصویر
- توضیحی در مورد خبر حکم انفصال از خدمت مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان